Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Càrites ha multiplicat per 3 les seves demandes a causa de la pandèmia de la Covid-19

Durant els mesos de l’Estat d’Alarma el Centre d’Acollida Abraham de Càritas Vilafranca ha estat obert durant 24h els 7 dies de la setmana i l’entitat també ha continuat amb el reforç educatiu.

Durant els mesos que va durar l’Estat d’Alarma, Càritas Interparroquial de Vilafranca no s’ha aturat i sota el lema ‘Càritas No Tanca’ i amb la col·laboració dels voluntaris i voluntàries ha seguit donant servei a les persones més necessitades. Segons explica la treballadora social i responsable de voluntariat de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, Raquel Avilés, estem immersos en una crisi econòmica que va en paral·lel d’una crisi social i que ens afecta a tots però encara més a les persones que ja estaven en una situació de vulnerabilitat. Aquestes persones ara es troben que no poden fer front a moltes de les despeses i necessiten el suport de Càritas.
Durant els mesos de l’Estat d’Alarma el Centre d’Acollida Abraham de Càritas Vilafranca ha estat obert durant 24h els 7 dies de la setmana i l’entitat també ha continuat amb el reforç educatiu, entre altres coses.
D’altra banda, des de Càritas recorden que ara més que mai necessiten incrementar els seus ingressos per a poder ajudar a les persones que estan patint i patiran els efectes d’aquesta crisi econòmica i social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: