Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena de restaurants participa en una formació sobre la normativa sanitària de la Covid19

Les mesures més destacades passen per un augment dels processos de neteja i desinfecció, el distanciament social entre taules, l’ús d’EPIS i mesures d’higiene en l’elaboració de menjars i begudes.

Aquest dilluns a la tarda, l’enginyer tècnic especialitzat en seguretat alimentària Iván Ortega impartia a l’Escola d’Enoturisme una formació sobre la normativa sanitària post Covid-19 dedicada a establiments de restauració. Una formació, tal i com explicava la regidora de comerç i turisme Dolors Rius, que va sorgir arrel de les converses amb els bars i restaurants de Vilafranca durant l’inici del procés de desescalada. Rius destacava la importància d’aplicar les mesures sanitàries però també de mostrar als clients que aquestes s’estan aplicant amb l’objectiu de transmetre seguretat.
Aquesta acció formativa tenia la finalitat d’assessorar i formar els establiments de restauració de Vilafranca en els protocols a seguir després de la Covid-19 així com ajudar a que es perdi la por. L’Iván Ortega era el formador de la sessió i explicava que la normativa marca unes mesures que, com a mínim, es quedaran uns quants mesos.
Les mesures més destacades, segons Ortega, passen per un augment dels processos de neteja i desinfecció, el distanciament social entre taules, l’ús d’EPIS i mesures d’higiene en l’elaboració de menjars i begudes així com en l’atenció als clients. L’aforament de la sessió estava complet amb una vintena de persones. Però no es descarten fer més formacions per a altres establiments que no hagin pogut participar en aquesta primera.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: