Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot i la crisi del coronavirus, s’esperen bones vendes de coques de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan arriba a pocs dies que haguem entrat en la fase de «represa», a diferència de la Pasqua, que va tenir lloc durant el confinament més estricte.

Als forns i pastisseries de Vilafranca hi ha hagut molta activitat aquests dies previs a la celebració de Sant Joan, però els forners estan adaptant el nombre de coques que elaboren a la demanda que van tenint.
A la Fleca Parés, el forner Marc Parés explica els tipus de coca que ofereixen.

També els forns i pastisseries s’han hagut d’adaptar a les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries per evitar la propagació del coronavirus. Però en manipular productes alimentaris, ja seguien normes estrictes abans de la crisi sanitària.

Al Forn de Sant Joan també està adaptant la xifra de coques que elaboren als encàrrecs que van rebent. De fet, un 70% de les vendes són encàrrecs. Joan Trens explica que ofereixen molta varietat de coques, però la que té més demanda és la de fruita confitada.

Trens explica que els encàrrecs van arribant i que esperen bones vendes, tot i la crisi del coronavirus.

La revetlla de Sant Joan d’enguany no només servirà per donar el tret de sortida a l’estiu. Per a moltes famílies serà la primera ocasió de festejar plegats una celebració des de l’inici de l’estat d’alarma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: