Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cineclub Vilafranca reestrena ‘El Señor de los anillos’ al Kubrick

Cineclub Vilafranca reestrena ‘El Señor de los anillos’ al Kubrick

Les tres pel·lícules de la saga, que compleix 20 anys, es projectaran els dies 7, 8 i 9 de desembre a les 20h i es podrà adquirir pa èlfic de Lembas elaborat per la Fleca Parés.

Del 7 al 9 de desembre, Cineclub Vilafranca programarà de manera consecutiva al Kubrick Cinema les tres pel·lícules de la saga cinematogràfica basada en el llibre de J.R.R. Tolkien ‘El Senyor dels Anells’. L’adaptació al cinema que en va fer Peter Jackson celebra el vintè aniversari de l’estrena del títol que va tancar la saga. Les tres pel·lícules s’han reestrenat als cinemes amb una versió estesa que inclou metratge addicional.

Per acompanyar l’esdeveniment, la Fleca Parés de Vilafranca elaborarà un pa especial de Lembas, segons la recepta èlfica de la pel·lícula per fer l’aliment que permet al protagonista emprendre el viatge cap a Mordor. El pa es podrà adquirir al quiosc del cinema Kubrick abans de les projeccions.

La trilogia començarà dijous 7 de desembre amb la projecció de ‘La Comunidad del Anillo’. Continuarà amb ‘Las dos torres’ el divendres 8 de desembre. I acabarà amb ‘El retorno del Rey’ el dissabte 9 de desembre. Totes les projeccions es faran a les 20h. A la taquilla del Kubrick es podrà comprar un abonament per veure les tres sessions a un preu especial de 15€ i també es podran adquirir entrades de manera independent per a cadascuna de les sessions

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: