Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tornen les campanyes de donació de sang dels primers dilluns de mes

Tornen les campanyes de donació de sang dels primers dilluns de mes

El Bang de Sang i Teixits reprèn el dilluns 8 de juny la campanya de donació de sang però no serà a la Rambla de Sant Francesc sinó a Cal Figarot i amb cita prèvia

El Banc de Sang i Teixits reprendrà la campanya de donació de sang que abans del decret de l’Estat de l’Alarma es feia religiosament cada primer dilluns de mes amb un bus instal·lat a la Rambla de Sant Francesc. El proper dilluns 8 de juny torna la campanya però en aquest cas es durà a terme a Cal Figarot.
Per a poder donar sang cal fer reserva prèvia al web donarsang.gencat.cat. El Banc de Sang demana als donants que es rentin bé les mans abans de la donació, se’ls hi donarà un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari però es recomana portar-lo emplenat de casa, també es prendrà la temperatura a totes les persones només entrar a Cal Figarot i els professionals mèdics portaran mascaretes i guants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: