Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La piscina de la Granada obrirà el pròxim 1 de juliol

La piscina de la Granada obrirà el pròxim 1 de juliol

Enguany, la data d’obertura s’ha posposat uns dies per tal de posar totes les instal·lacions a punt, assegurant que es compleixen en tot moment les mesures de seguretat.

Com a conseqüència d’aquesta situació extraordinària, enguany només podran fer ús de la piscina els residents a la Granada, que hauran d’acreditar-ho amb el DNI o amb el volant d’empadronament. No obriran ni el bar ni les zones de pícnic del recinte de la piscina, com a mesures de seguretat. A més, hi haurà una zona reservada per als usuaris del casal d’estiu quan aquests siguin a la piscina.
Per accedir i sortir del recinte, serà obligatori l’ús de la mascareta, així com rentar-se les mans amb els gels hidroalcohòlics que estaran a disposició dels usuaris en tot moment. A més, els vestidors restaran tancats i es controlarà i limitarà l’aforament de les instal·lacions segons les circumstàncies.
Mentre es faci ús de les instal·lacions, s’haurà de mantenir sempre una distància de seguretat d’1,5 metres amb la resta d’usuaris que no formin part del grup on estiguin situats a la zona de gespa. En la mesura del possible, caldrà respectar també aquesta distància de seguretat dins de l’aigua. Caldrà seguir, en tot moment, les senyalitzacions indicades en el recinte, així com les indicacions dels responsables de les instal·lacions. L’incompliment de qualsevol norma podrà comportar l’expulsió del recinte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: