Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova proposta de Turisme i Medi Ambient ‘Capvespres a Sant Pau’ rep una bona acollida

Ara també es comencen a reprendre la visita medieval, la modernista, la del cementiri teatralitzada, la del cementiri patrimonial i la de la posta de sol al campanar de Santa Maria.

Dissabte es va iniciar l’activitat turística ‘Capvespres a Sant Pau’, una nova proposta per a conèixer la història i els valors naturals de la muntanya. Amb el decret d’Estat d’Alarma es van aturar totes les activitats dutes a terme pel servei de Turisme de Vilafranca i ara es comencen a reprendre la visita medieval, la modernista, la del cementiri teatralitzada, la del cementiri patrimonial i la de la posta de sol al campanar de Santa Maria. Però a més, juntament amb el servei de Medi Ambient, s’ha presentat aquesta novetat de ‘Capvespres a Sant Pau’. Des de l’oficina de turisme expliquen que a partir d’ara hi haurà visites cada cap de setmana.
L’itinerari de dissabte començava al camí de Pacs a les set de la tarda i arribava fins a l’ermita de Sant Pau. Durant el recorregut, es podien observar les vinyes en tota la seva esplendor, s’ensenyaven els usos i propietats de les plantes remeieres que s’hi poden trobar i s’explicava quins animals habiten la muntanya, i com es pot detectar la seva presència.
La visita té un cost de 6’50€, i és gratuïta per a menors de 4 anys. Per majors de 65 anys, infants d’entre 4 i 11 anys i discapacitats hi ha un 50% de descompte. És imprescindible fer la reserva prèvia: www.turismevilafranca.com. Les properes són aquest dissabte i el 27 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: