Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Itinerari guiat entre vinyes a Sant Pau aquest dissabte

Itinerari guiat entre vinyes a Sant Pau aquest dissabte

L’activitat és una més de les que s’emmarca dins dels ‘Capvespres a Sant Pau’ que aquest mes de juliol estan mostrant diferents maneres de conèixer aquest entorn proper a Vilafranca.

A finals de juliol, mentre els raïms van creixent a poc a poc, és un bon moment per fer una passejada entre vinyes, admirar els ceps en tota la seva esplendor, conèixer diferents formes de conreu, i aprendre a distingir diferents varietats de raïm. En un recorregut de menys de 3 quilòmetres, es poden veure fins a deu varietats diferents de raïm.
L’itinerari es realitza el proper dissabte 25 de juliol, i transcorre per la zona de Sant Pau, una plana agrària a tocar del nucli de Vilafranca. La passejada té una durada aproximada d’una hora i mitja i estarà guiada per l’Ivà Gallego, biòleg i enòleg.
El lloc i l’hora de trobada seran al camí de Pacs, a la cruïlla amb el Balcó de les Clotes, a les 7 de la tarda. La visita té un cost de 6’50€, i és gratuïta per a menors de 4 anys. És imprescindible fer la reserva prèvia al web de turisme de Vilafranca www.turismevilafranca.com/ca/agenda/capvespres-a-sant-pau.
Caldrà complir les mesures de seguretat i higiene obligatòries per la COVID19 (portar mascareta de protecció, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions del/de la guia).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: