Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Oficina de Turisme i el Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní reobren portes

L’Oficina de Turisme i el Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní reobren portes

L’Oficina de Turisme tornarà a obrir a partir del dimarts 2 de juny, en horari de deu a dues del migdia, de dimarts a diumenge. I el CIC Fassina oferirà visites a dos quarts d’onze i a dos quarts d’una, a partir del dia 3, també de dimarts a diumenge.

Per a vistar el CIC Fassina, de moment, el número de visitants es limitarà a un terç de l’aforament i les visites s’oferiran de forma restringida, i serà imprescindible demanar cita prèvia. No es permetrà l’entrada de grups, excepte petits grups tipus unitat familiar. D’aquesta manera es podran atendre totes les necessitats i anar ampliant horaris i activitats progressivament. També es continuarà fomentant l’atenció telefònica o telemàtica, i que tot el material de promoció de la vila que es lliurava s’ofereixi en format digital.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: