Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La darrera caminada a Sant Pau serveix per explicar quan aquesta zona era mar

Dissabte passat, 18 de juliol, es va fer una nova activitat de natura a Sant Pau dins la programació “Capvespres a Sant Pau” centrada en la geologia.

La muntanya de Sant Pau està formada per roques calcàries que es trobaven en un mar interior d’aigües càlides fa 18 milions d’anys, fet que facilita l’observació de fòssils d’organismes marins, entre d’altres peculiaritats. Ho explicava abans de començar Anna Masacaró, de Quatre Passes Serveis Ambientals.
El lloc de trobada era el camí de Pacs o dels Pegats, a les 7 del vespre. Aquesta passejada forma part d’un conjunt de visites, una per a cada dissabte de juliol, on la muntanya de Sant Pau, la natura i les famílies són les protagonistes. Una activitat que permet conèixer millor un espai proper a Vilafranca.
La visita es va fer complint totes les mesures de seguretat i higiene obligatòries per la COVID19, com ara portar mascareta, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions de la guia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: