Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora condiciona reprendre l’assegurança a la validació per part de la Generalitat

Les colles tenen autonomia, però Font entén que el protocol dels Verds s’adiu a la versió 3 del document de represa de l’activitat castellera que ha fet la Coordinadora.

El president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Sergi Font, ha explicat en declaracions a Ràdio Vilafranca i Penedès TV, que l’anunci que han fet els Castellers de Vilafranca va molt lligat que que estan proposant. Les colles tenen autonomia, però Font entén que el protocol dels Verds s’adiu a la versió 3 del document de represa de l’activitat castellera que ha fet la Coordinadora. L’únic interrogant que els queda per resoldre és en quina data es podrà dur a terme.
Més que d’assaigs de colla Font parla de preparació tècnica, sempre gestionant el concepte de distància.
A més des de la Coordinadora no es traslladarà una data d’inici fins que no es validi el protocol per part de la Generalitat.
La Coordinadora no reactivarà l’assegurança per les colles fins que no disposi d’un vistiplau per part dels departaments de Salut i de Cultura de la Generalitat. Sergi Font s’ha mostrat optimista i demana una postura a curt termini per prendre decisions. Per això demana que no es descartin de moment actes que potser podrien ser una realitat a finals d’aquest estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: