Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mercats no sedentaris de Vilafranca incrementen el nombre de parades

El mercat dels dissabtes comptarà amb tota l’alimentació i el de la Pelegrina amb tots els sectors comercials.

Després de tres setmanes d’haver reiniciat els mercats no sedentaris amb un nombre limitat de parades, aquest dissabte s’ampliarà el dels dissabtes amb totes les parades d’alimentació i el dimarts 9, el de la Pelegrina, amb tots els sectors comercials.

El dissabte, per tal d’evitar aglomeracions i assegurar la distància de seguretat, les parades estaran distribuïdes en diferents espais. Tota la fruita i la verdura estarà ubicada a la rambla Sant Francesc, utilitzant també el lateral del davant de l’escola Sant Josep, que quedarà tallat a la circulació i on s’hi ubicaran les parades de fruita i verdura més grans. A la rambla hi continuarà havent les parades de productors així com de planter.

L’aviram i les altres parades alimentàries estaran en el seva ubicació habitual, lleugerament modificada, és a dir, al lateral de la rambla Sant Francesc, la plaça de la Vila i la plaça Sant Joan.

El mercat comptarà novament amb les mesures de seguretat pertinents.

Pel què fa al Mercat de la Pelegrina, les parades estaran disposades als carrers Baltà de Cela i Salvador Seguí, amb més separació entre elles i en una sola filera per tal de garantir les distàncies de seguretat. Hi assistiran les parades habituals de tots els sectors comercials, amb les mesures de seguretat pertinents.

Als dos mercats caldrà respectar les mesures de distanciament social i protecció individual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: