Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum reprèn l’activitat i comença a programar les primeres exposicions

El Vinseum s’ha afegit aquesta setmana als equipaments que han reprès l’activitat després del període de confinament

El museu ha obert les portes amb totes les mesures de seguretat establertes per a que els ciutadans puguin visitar-lo i ho facin, a més, amb la major tranquil.litat possible. L’entrada en els propers dos mesos és gratuita el que pot contribuir a recuperar el públic que en aquest llarg període ha estat absent.

L’objectiu final és tornar a la normalitat que hi havia abans de l’esclat de la pandèmia. Cal tenir en compte que els museus són espais de trànsit i tranquil.litat i aquests dos factors poden contribuir de manera decisiva a que la ciutadania s’hi senti segura i, per tant, torni a entrar-hi.

A més de reobrir les portes i rebre els primers visitants, el Vinseum també es comença a preparar per posar en marxa activitats i exposicions que es van haver d’ajornar en el seu dia. Una exposició que ja té data fixada és la dedicada a Abacus que es va suependre el passat abril i s’ha reprogramat pels mesos de juliol i agost. Es tracta d’una de les exposicions més importants del calendari d’aquest any del Vinseum i la seva reprogramació és un pas endavant important en la recuperació de la normalitat.

Els retocs en el calendari també porten associats canvis en d’altres activitats i exposicions que estaven previstes pels propers mesos. Algunes d’elles ja han trobat espai en el calendari del 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: