Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arrenca “Equipaments tancats, programació oberta” amb La Camerata Penedès amb l’Anna Roig

Arrenca “Equipaments tancats, programació oberta” amb La Camerata Penedès amb l’Anna Roig

Es podrà veure aquest diumenge a les set de la tarda a Penedès Televisió

La programació professional estable del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal s’ha hagut d’aturar fins a la tardor amb motiu de la COVID 19 però ofereix una nova programació d’arts escèniques i musicals amb el lema “Equipaments tancats, programació oberta”. La programació arrenca amb el concert de la Camerata Penedès i Anna Roig: Evocacions poètiques, amb un programa fresc i emotiu per a un moment que mereix tota la calidesa. El repertori tindrà una durada de 30’, es va enregistrat a l’Auditori Municipal a principis de juny i es podrà veure aquest diumenge a les set de la tarda a Penedès Televisió. El concert obrirà amb una primera obra escrita per a quartet de corda, molt simbòlica per a la cultura catalana i inspiradora també en moments de possible desesperança. Vistes al mar, amb el subtítol “Evocacions poètiques”, va ser composta per Eduard Toldrà l’any 1921 en un moment de plena renaixença cultural. L’obra es caracteritza per tenir un gran lirisme i una estètica amb toc mediterrani, influenciada pel cant i la literatura. Vistes el mar és un exemple clar d’aquesta influència, essent escrita i basada en la coneguda poesia La Ginesta, de Joan Maragall. Continuarà el concert connectat al cant però canviant d’estil. La primera col·laboració de la Camerata amb la cantant Anna Roig amb qui interpretaran un parell de temes de la pròpia artista, arranjats especialment per a l’ocasió per Carles Sanz. El concert acabarà amb El cant dels ocells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: