Dijous, 26 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca obre esglaonadament els seus espais culturals

La propera setmana reobren el Claustre de Sant Francesc, la Capella de Sant Joan, la Biblioteca per al servei de préstec i l’Escorxador per a fer atenció al públic.

La propera setmana comencen a obrir els diferents espais culturals de la vila. És el cas del Claustre de Sant Francesc, per exemple, que després de més de dos mesos i mig amb les portes tancades, recupera la seva activitat cultural i també s’afegeix als edificis patrimonials visitables de la nostra ciutat. Des del proper divendres 5 de juny i fins al diumenge 5 de juliol es podrà visitar a la Sala Fosca del Claustre l’exposició “El camí dels molins”, una exposició a quatre mans produïda per la poeta Roser Guasch Bea i l’artista Camil·la Pérez Salvà. La Capella de Sant Joan també obrirà les seves portes al públic com a espai d’exposició el proper dimecres 3 de juny. L’obertura es farà amb la mateixa exposició que s’havia inaugurat el 6 de març, “Lydia Espeleta Milà. Moda i costura al Penedès” i s’allargarà fins al diumenge 28 de juny. El cap del servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngel Hom, explicava que l’obertura i activació dels diferents espais culturals de la vila s’està fent esglaonadament.
A banda del Claustre de Sant Francesc i la Capella de Sant Joan, també està previst que el proper 2 de juny s’obri l’Escorxador per a l’atenció al públic, no encara per fer ús dels seus equipaments. La Biblioteca, segurament, també obre portes el dia 2 per atendre el servei de préstec i la Sala dels Trinitaris no ho farà fins el 29 de juny amb la inauguració d’una nova exposició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: