Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola d’Enoturisme celebra dissabte una jornada de portes obertes virtual

L’Escola d’Enoturisme celebra dissabte una jornada de portes obertes virtual

A través d’aquest tour virtual els possibles futurs alumnes podran conèixer el cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistència Turística, especialitzat en Enoturisme.

El proper dissabte, 16 de maig, a les 11h, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, centre de FP depenent de l’Ajuntament de Vilafranca, obrirà les portes de manera virtual per poder accedir al seu interior i conèixer les instal·lacions on s’impartirà una nova edició del cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistència Turística, especialitzat en Enoturisme. La regidora d’educació de Vilafranca, Xell Montserrat, posava de relleu l’aposta per reforçar el sector vitivinícola aquesta formació de qualitat.
La jornada de portes obertes s’havia de celebrar el passat 29 de març, però a causa de la crisi sanitària de la COVID-19 va ser anul·lada.
La directora de l’escola, Ester Garcia, serà la persona encarregada d’acompanyar els usuaris que estiguin en línia a través d’un tour virtual per les instal·lacions de l’escola, i mostrarà com s’organitzaran els alumnes en les aules complint les mesures de seguretat per poder fer classes presencials mentre duri la crisi sanitària. El tour es farà en directe per Instragram Live, en el perfil que l’escola té en aquesta plataforma @escolaenoturismecatalunya. D’altra banda, s’ha organitzat una reunió informativa, posterior a la visita, que tindrà lloc el dijous 21 de maig, a les 11 del matí i a les 6 de la tarda, a través de la plataforma Zoom.
En aquesta reunió, conduïda també per la directora, s’atendran tots aquells dubtes que es puguin generar tant del contingut del cicle com de l’organització del curs, o pel que fa a les mesures de seguretat que s’aplicaran a l’escola. Les inscripcions per a poder assistir a la reunió informativa s’han de realitzar a través del web de l’Escola www.escolaenotursime.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: