Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca trucarà les famílies que s’han d’inscriure a P3 i 1r d’ESO

L’Ajuntament de Vilafranca es posarà en contacte amb les 875 famílies que s’han d’inscriure a P3 i 1r d’ESO per tal d’orientar-les sobre el procés de preinscripció escolar.

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de l’Ajuntament de Vilafranca activa des d’avui un servei d’orientació i informació telefònica per tal d’informar les famílies sobre el calendari de preinscripció i l’oferta educativa del municipi. El personal de l’oficina té previst posar-se en contacte telefònicament amb totes les famílies empadronades a Vilafranca que tenen fills o filles que han d’escolaritzar-se a P3 o a 1r d’ESO, és a dir nens i nenes nascuts els anys 2017 i 2008. Aproximadament són un total de 875 famílies. El personal tècnic del Servei d’Educació també resoldrà els dubtes que puguin tenir i, si cal, ajudarà a tramitar la sol·licitud.

L’atenció telefònica és una més de les estratègies que s’han fixat des del Servei d’Educació per donar suport a l’escolarització i garantir l’èxit educatiu d’infants i joves, posant especial atenció en aquelles persones que puguin estar passant per situacions de major vulnerabilitat.

En aquesta mateixa línia, en les darreres setmanes també s’ha trucat a tots els i les joves de Vilafranca nascuts l’any 2004, ja que la majoria d’ells finalitzaran 4t d’ESO i hauran d’escollir estudis post-obligatoris: batxillerat o cicles formatius. S’ha pogut localitzar i parlar amb un total de 375 joves, un 80% de les persones d’aquesta edat que estan empadronades a Vilafranca, a molts dels quals se’ls ha pogut assessorar sobre l’elecció del seu itinerari educatiu.

Des d’aquest dilluns, l’activitat de l’OME s’ha intensificat i, en aquest sentit s’ha habilitat una línia de telèfon amb el número 93 892 07 66 on les famílies podran fer les seves consultes i rebre assessorament. També està operatiu amb aquesta finalitat el correu electrònic educació@vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: