Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní reparteix  mascaretes al transport públic

L’Ajuntament de Sant Sadurní reparteix mascaretes al transport públic

Davant l´obligatorietat d´utilització de mascaretes al transport públic, l’Ajuntament de Sant Sadurní d´Anoia, amb la col·laboració del voluntariat del municipi, ha començat aquest dimarts a repartir mascaretes higièniques per a les persones que s´hi havien de desplaçar.

Per això, aquesta setmana hi ha hagut punts de repartiment a l’estació de Renfe, en algunes parades de bus i a l’interior del bus urbà. Com a norma general, la majoria de persones usuàries ja portaven mascareta pròpia.

Des de l´Ajuntament volen agrair a la ciutadania la responsabilitat en l’accés al transport públic, així com a les persones voluntàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: