Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní aprova una moció de suport a la pagesia

També s’ha aprovat una moció que proposa un homenatge a Guillem Agulló en una plaça del municipi.

Aquest dimarts va tenir lloc la sessió ordinària del ple corporatiu de l’Ajuntament de Sant Sadurní corresponent al mes de març.

En la primera part de la sessió es van aprovar diverses qüestions d’organització, com la modificació de l’horari dels plens municipals, que tornaran a ser a les 19:30h. També es van aprovar les quotes ordinàries 2024 de la Mancomunitat Intermunicipal del Penedès i Garraf, per un import de poc més d’un milió vuit-cents tretze mil euros, un import lleugerament superior a l’exercici anterior a causa de la regularització de quotes. D’altra banda, després de votar-ne la incorporació d’urgència a l’ordre del dia, també es va aprovar una moció presentada per l’equip de Govern d’ERC, PSC i Comuns, amb el suport de Junts i la CUP, en suport a les mobilitzacions de la pagesia davant la crisi del sector agrari. El PP es va abstenir justificant que és una moció electoralista.

I el consistori també va aprovar, amb el vot contrari del PP i l’abstenció del PSC, una moció presentada per la CUP, en què s’insta a l’Ajuntament a fer un homenatge a l’activista antifeixista assassinat a mans de l’extrema dreta del país valencià, Guillem Agulló, a la plaça situada al final del carrer Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: