Dilluns, 13 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fase 2 de desconfinament implica noves mesures per a la població

La reobertura d’espais culturals i l’aboliment de les franges horàries per a la pràctica d’esport al carrer, són algunes de les noves mesures de la fase 2.

En aquesta fase 2 que entren l’Alt Penedès i el Garraf es permet fer trobades de fins a 15 persones, visitar a persones a residències o habitatges tutelats, anar a bars i restaurants on només està permès el servei de taula a un 40%, anar als centres comercials també amb només un 40% de l’aforament permès, fer ús de les zones comunes dels hotels amb un aforament restringit al 30%. En matèria cultural, aquesta fase 2 suposa grans canvis. Es pot assistir a cinemes, teatres, monuments i altres espais culturals amb el 30% de l’aforament, assistir a espectacles culturals sempre asseguts i amb butaques preassignades d’un màxim de 50 persones en espais tancats i 400 a l’aire lliure. També es podrà fer ús de les biblioteques amb un 30% d’aforament com a màxim i realitzar seminaris i congressos de fins a 50 persones. Aquesta fase 2 també permetria passejar i practicar esport no professional sense límit horari, reprendre l’entrament total a les lligues professionals respectant el 50% d’aforament a les instal·lacions esportives, reiniciar les competicions esportives a porta tancada o amb limitacions d’aforament i reobrir les piscines per a activitats esportives i recreatives amb un aforament de fins a un 30% i en el cas de les recreatives amb cita prèvia.

Finalment, també es podrà practicar activitats de turisme actiu i natura en grups de fins a 20 persones i mitjançant cita prèvia o bé anar a la platja en grups de fins a 15 persones respectant les distàncies de seguretat.

 

Efemèrides

12 de Juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: