Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es reprenen les misses a les parròquies de Vilafranca

Un cop confirmat el pas a la fase 1 del desconfinament, aquest dilluns s’han pogut reprendre els actes de culte, si bé amb restriccions i mesures de seguretat.

A Vilafranca, durant els dies feiners se celebra la missa a un quart de nou del matí a la parròquia de la Santíssima Trinitat i a les vuit del vespre a la basílica de Santa Maria. En els dos casos la missa es fa a la nau central, cal respectar l’aforament d’un terç de la capacitat de l’església, els fidels han d’assistir-hi amb mascareta, rentar-se les mans i respectar la distància de seguretat.

Les noves condicions que s’han de seguir als centres de culte per evitar la propagació del coronavirus impliquen altres elements que afecten el desenvolupament de la celebració litúrgica.

Pel que fa als horaris de misses per al cap de setmana seran comunicats properament tenint en compte com ha anat la situació durant els dies feiners, que habitualment tenen una menor afluència de gent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: