Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el període de preinscripció per a les llars d’infants municipals de la vila

Des d’avui i fins el proper dia 29 les llars d’infants municipals de la vila inicien el període de preinscripció per al curs 2020/2021.

El procés es pot fer de manera telemàtica o bé presencialment amb cita prèvia en el cas d’aquelles famílies que no tinguin els mitjans per a dur-ho a terme a distància. En el cas de les preinscripcions presencials el calendari establert per l’Ajuntament comença el dia 26 i acaba el dia 29. La preinscripció presencial s’haurà de realitzar a l’oficina municipal d’Educació del carrer de Santa Maria número 2 tot sol·licitant cita prèvia al telèfon 93 892 07 66.

Es poden preinscriure a qualsevol de les quatre llars d’infants del municipi, l’Enxaneta, la Sol Solet, la Lola Anglada i El Parquet, els nens i nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2019.

Per altra banda, entre els dies 21 i 26, en sessions de 10 a 11 del matí i de 6 a 7 de la tarda, tindran lloc un seguit de videoconferències a càrrec de les directores de les llars d’infants per informar de l’oferta educativa i aclarir possibles dubtes. Les videoconferències es podran seguir a través del web de les llars municipals d’infants de Vilafranca.

Allà també es pot consultar un vídeo amb voluntat d’obrir les portes de les quatre llars de titularitat municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: