Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llars municipals d’infants atenen totes les sol·licituds de preinscripció

Un cop finalitzat el període de matriculació, les quatre llars municipals d’infants de Vilafranca, Enxaneta, Sol Solet, El Parquet i Lola Anglada, acolliran 279 nens i nenes el proper curs.

Totes les sol·licituds de plaça d’infants nascuts els anys 2022, 2023 i 2024 s’han pogut atendre i el 98% dels infants podran assistir al centre que la família havia sol·licitat com a primera opció. L’Ajuntament de Vilafranca ha destinat un pressupost global d’1.800.000 euros al funcionament de les llars. L’aportació global de les famílies al sosteniment del les llars d’infants ha estat del 19%, tot i que en els cas dels infants d’I2, l’assistència durant l’horari d’escolarització és gratuïta. La resta del finançament ha anat a càrrec de la Generalitat de Catalunya (42%) i de l’Ajuntament de Vilafranca (39%).

Les llars d’infants municipals de Vilafranca escolaritzen un percentatge força elevat dels infants de 0-3 anys de la ciutat. Tot i no tractar-se d’una etapa d’escolarització obligatòria, un 29% dels infants d’1-2 anys i un 58% dels de 2-3 anys assistiran a un d’aquests centres educatius de titularitat municipal el proper curs escolar.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: