Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 180 alumnes sense accés a internet ja segueixen les classes amb normalitat

L’actual Estat d’Alarma ha provocat que molts alumnes tinguin la necessitat de seguir el curs escolar de forma telemàtica.

Gràcies a la col·laboració que s’ha establert entre els diferents consistoris i l’empresa penedesenca Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, alumnes sense accés a internet ja gaudeixen de connexió per seguir amb total normalitat les classes del tercer trimestre. L’actual Estat d’Alarma ha provocat que molts alumnes tinguin la necessitat de seguir el curs escolar de forma telemàtica, requerint la connexió a internet per contactar amb professors i companys. Malauradament, no tothom gaudeix d’accés a internet, accentuant l’escletxa digital que pateix la població i afectant l’educació dels menors amb menys recursos.
El Departament d’Educació, per la seva part, ha assignat dispositius per paliar aquesta problemàtica, però els ajuntaments han hagut de buscar solucions alternatives per donar resposta al 100% de la població.
Banyeres del Penedès, Bellvei, Bonastre, Cabrera d’Anoia, Castellví de la Marca, El Pla del Penedès, El Vendrell, La Granada, Masllorenç, Mediona, Olesa de Bonesvalls, Sant Cugar Sesgarrigues, Sant Jaume dels Domenys, Sant Sadurní d’anoia, Santa Margarida i els Monjos i Torrelavit, així com la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès, ho han fet confiant en una empresa penedesenca.

Gràcies a la col·laboració que s’ha establert entre els diferents consistoris i Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, més de 180 infants sense accés a internet ja gaudeixen de connexió per seguir amb total normalitat les classes del tercer trimestre.
El projecte continua en marxa amb l’objectiu de donant resposta cada dia a noves famílies, a través dels respectius ajuntaments.
La iniciativa compta amb el suport dels Consells Comarcals del Penedès i ofereix connexió a internet mitjançant routers 4G fins que finalitzi el curs escolar.

XTA

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: