Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Esbart Rocasagna de Gelida fa una campanya de micromecenatge pel seu nou espectacle

Amb el títol ‘A la panxa del bou’ narra una història sobre les emocions amb el Patufet com a fil conductor.

Aquest dilluns, l’Esbart Rocasagna de Gelida va engegar una campanya de crowfunding a través de la plataforma Verkami per recaptar fons pel nou espectacle de dansa tradicional que porten entre mans des de fa més d’un any. Es tracta del primer projecte de l’entitat que compta amb la música, la coreografia i el vestuari fet expressament per a la ocasió. L’espectacle, que inclou la participació de la Cobla Mitja Lluna i de Raimon Ivars com a figurinista, s’havia d’estrenar aquest mes de maig al Casal de Vilafranca. El coronavirus els ha canviat els plans i ara estan a l’espera de com evoluciona la situació per acabar els assaigs i programar l’estrena.

De moment, han engegat una campanya de micromecenatge, tal com exposa un dels seus dansaires: el vilafranquí Adrià Nicolàs. El crowfunding a més de facilitar-los ingressos econòmics, els dona l’oportunitat de donar-se a conèixer.

L’Esbart Rocasagna de Gelida és una entitat amb més de 50 anys d’història que es dedica a la divulgació de la cultura popular i, concretament, de la dansa tradicional. Compta amb una escola de dansa per a infants, un cos adult de dansa, un grup de grallers i un de geganters.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: