Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tanca la temporada de Cal Bolet i l’Auditori amb canvis en alguns espectacles per la pluja

L’espectacle ERA de l’Esbart Rocasagna i Quim Bigas així com l’últim concert de la temporada de la Camerata Penedès es van celebrar a cobert.

Estava previst que la temporada de Cal Bolet i l’Auditori es clausurés amb espectacles a l’aire lliure. Finalment, per l’amenaça de pluja de diumenge a la tarda, alguns d’aquests es van fer a cobert. Un dels espectacles programats pel passat diumenge era l’ERA, emmarcat en el Dansòmetre 2024 i que es va ajornar en el seu moment també per la pluja. L’espectacle de l’Esbart Rocasagna de Gelida i el coreògraf, Quim Bigas, s’havia de posar en escena a la plaça de la Vila però, per la climatologia, finalment es va traslladar a Cal Bolet. Abans de començar, el president de l’esbart, Jordi Rossell, explicava que l’ERA és un maridatge entre dansa tradicional i dansa urbana i contemporània.

També diumenge tenia lloc l’últim concert de la temporada de l’orquestra de cambra Camerata Penedès. S’havia de celebrar a la plaça Jaume I i, pels mateixos motius que l’ERA, es va traslladar a l’Auditori Maria Rosa Juncosa. El programa es va iniciar amb Introduction et rondo capriccioso de Camille Saint-Saëns i seguia amb La vida breve – Danse espagnole, transcripció per violí i orquestra de Kreisler de l’òpera de Manuel de Falla. Finalment, el concert va acabar amb Suite Carmen de Rodion Shchedrin, basada en l’òpera Carmen de Bizet, que comptava amb la col·laboració del duo de dansa vilafranquí Íor duo. El membre de Camerata Penedès, Ernest Martínez, explicava que la singularitat era que havien escenificat algunes peces. El concert va comptar amb la virtuosa violinista d’Esparraguera, Maria Florea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: