Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca engega l’Oficina d’Atenció a l’Empresa

L’Ajuntament ja tenia previst obrir l’OAE i ara, amb la crisi pel Coronavirus, se n’ha accelerat la posada en marxa amb la voluntat de donar suport a l’empresa.

L’Ajuntament ha posat en marxa l’OAE amb l’objectiu de ser l’espai de referència per a les empreses i persones emprenedores en la seva relació amb l’Ajuntament, perquè puguin trobar una interlocució única, propera i facilitadora, que contribueixi al seu arrelament al municipi. L’Oficina se situarà com espai diferenciat dintre de l’Oficina d’Atenció Ciutadana a la planta baixa de la Casa de la Vila, que va ser remodelada i ampliada preveient un espai presencial d’atenció a l’empresa. L’Ajuntament ja tenia previst obrir l’OAE i ara, amb la crisi pel Coronavirus, se n’ha accelerat la posada en marxa amb la voluntat de donar suport a l’empresa informant dels ajuts actuals aprovats per al situació de pandèmia, facilitar la seva adaptació dels nous escenaris i contribuir a la revitalització de l’economia i a fer més fàcil la generació d’activitat econòmica. L’OAE pretén assolir una relació amb l’empresa més fàcil, més simple, més àgil, més pròxima i més eficient i esdevenir un punt d’informació general vinculada als serveis municipals. La posada en marxa s’emmarca en el canvi que es vol afavorir des de l’administració en el sentit de facilitar l’activitat econòmica, com agent clau del desenvolupament econòmic local, i generadora d’ocupació i d’iniciatives de responsabilitat social.
L’OAE disposa de tres canals d’atenció. El telefònic al 93 892 03 58 , el telemàtic al mail i el presencial (quan s’aixequi l’estat d’alarma), a la planta baixa de la Casa de la Vila, de 9 a 14h, els dimarts i els dijous, amb cita prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: