Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Acadèmia Tastavins planteja un Vijazz diferent i possiblement a mitjans de juliol

L’Acadèmia s’ha marcat la segona o tercera setmana de maig per tancar la programació, les dates i definir quin serà el model del Vijazz d’aquest 2020.

A primers de juliol Vilafranca acull un dels festivals més emblemàtics que marida el millor jazz amb els vins de la D.O Penedès. Aquest 2020 però, a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, el Vijazz serà totalment diferent.
Des de l’Acadèmia Tastavins el seu president, Max Margalef, explica que porten temps estudiant les diferents opcions, i que ara per ara el que han descartat és poder fer un Vijazz amb el cartell musical internacional que tenien previst. Margalef però remarca, com han dit sempre, que el Vijazz es farà respectant les mesures que marquin les autoritats i amb un format i programa diferent.
La primera opció seria mirar de moure unes setmanes la celebració, i fer-la de cara a mitjans de juliol. La proposta musical serà en format més reduït i amb aforaments controlats, segons marca ara la normativa; i la fira de vins s’haurà també d’adaptar espaiant els estands dels cellers o buscant noves ubicacions.
Margalef explica que de cara a l’edició d’enguany ja tenien previst fer alguns canvis, que hauran d’esperar al 2021, però algunes qüestions ja es podrien tirar endavant. La seva intenció és mantenir en la mesura del possible aquestes i altres accions de promoció dels vins del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: