Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Capella de Sant Joan acull l’exposició ‘Jazz i cinema: LOVE STORY’

La Capella de Sant Joan acull l’exposició ‘Jazz i cinema: LOVE STORY’

La mostra explora la connexió històrica entre el jazz i el cinema, del segle XIX fins avui.

El proper dijous 4 de juliol s’inaugurarà a la Capella de Sant Joan l’exposició “Jazz i Cinema: Love Story”, comissariada pel crític de jazz Jaume Tauler. La mostra explora la relació històrica entre el cinema i el jazz, des del naixement d’ambdues arts a finals del segle XIX fins als nostres dies.

L’exposició inclou fotografies, cartells, programes, revistes de pel·lícules i primeres edicions de discos de bandes sonores, destacant la contribució de figures com el director Juli Coll Claramunt. L’acte inaugural comptarà amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, i altres personalitats.

“Jazz i Cinema: Love Story” es podrà visitar fins al 28 de juliol, de dimecres a dissabte de 18 a 21 h, i diumenges de 12 a 14 h i de 18 a 21 h. L’organització va a càrrec de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport del Festival Vijazz i Cine Club Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: