Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es continuen estabilitzant les dades per Covid 19 als hospitals del Penedès Garraf

Des de l’inici de la pandèmia han mort un total de 94 persones per Covid-19 als hospital del territori, i s’han donat 321 altes a persones que han patit el virus i han estat tractades als hospitals.

El Consorci Sanitari del Penedès Garraf ha fet públic aquest matí l’informe diari en relació a la situació davant la pandèmia de Covid-19. De les dades es desprèn que es manté la tendència a reduir el creixement i anar estabilitzant la situació.
En el cas de l’Hospital Comarcal de Vilafranca, aquest diumenge són 35 els casos ingressats amb simptomatologia o sospita de Covid-19, un menys dels que hi havia ahir; però per contra s’han registrat des de l’inici de la crisi 29 defuncions, una més de les registrades ahir. En les darreres 24 hores no s’ha donat cap nova alta i es manté la dada en les 93 que hi havia dissabte.
En el cas dels centres del Garraf, el nombre de pacients ingressats és avui de 78, són 3 més que dissabte, i s’ha registrat també una defunció en les darreres hores. Son 65 les persones que han mort per Covid-19 als hospitals del Garraf. Les altes es mantenen en les 228 que ja hi havia ahir dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: