Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cossos de seguretat mostren el seu suport a la Residència Mare Ràfols

Policies Locals, Bombers i Mossos d’Esquadra han volgut reconèixer treballadores i residents fent sonar les seves sirenes aquest dimarts al vespre.

Tal com han fet en ocasions anteriors a les portes de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès o el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, els cossos de seguretat de la comarca han volgut mostrar el seu agraïment al personal sanitari i assistencial de la Residència Mare Ràfols aquest dimarts al vespre.

Coincidint amb els aplaudiments que molts ciutadans i ciutadanes dediquen a totes aquelles persones que estan al peu del canó en plena pandèmia de coronavirus, a les vuit del vespre, vehicles de les Policies Locals i dels cossos de Bombers i dels Mossos d’Esquadra s’han reunit davant la residència per fer sonar les sirenes i mostrar el seu suport tant a les treballadores com a les persones residents.

Des de la Residència Mare Ràfols han destacat que «aquests aplaudiments donen suport moral». El personal de la residència ha volgut mostrar també el seu agraïment en forma d’aplaudiments als cossos policials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: