Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja segueix treballant per arribar a les persones més necessitades

Des de Creu Roja Alt Penedès estan duent a terme tasques de tot tipus, una d’elles és la de repartiment a domicili ja sigui de menjar com de productes farmacèutics al sector de risc.

Creu Roja és una de les institucions que més està actuant arreu de la comarca per a arribar a totes aquelles persones que, per la gravetat de la situació, no poden fer vida normal. Tal i com explica la tècnica de l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja a l’Alt Penedès, Sílvia Méndez, des que va començar la pandèmia de Covid-19 es van resituar ràpidament ja que estan acostumats a actuar davant d’emergències. Tenen la plantilla dividida, la meitat a casa teletreballant i l’altra meitat a peu de carrer però segueixen mantenint un ritme molt alt d’activitat amb l’objectiu de poder atendre totes aquelles persones que els necessiten.
Des de Creu Roja Alt Penedès estan duent a terme tasques de tot tipus, una d’elles és la de repartiment a domicili ja sigui de menjar com de productes farmacèutics a aquelles persones en situació de risc.
A banda d’aquesta acció fan moltíssimes més. Tenen un servei de transport per a aquelles persones sense llar a un alberg que s’ha habilitat a la Múnia. També fan trucades des del centre de contacte per a fer control de l’estat dels usuaris que han estat atesos darrerament per l’entitat. Preparen un dossier lúdico-educatiu per a les famílies, envien voluntaris a Barcelona per a donar suport als albergs i segueixen amb les accions de sempre com l’entrega de kits, la gestió de les beques menjador que, ara per ara, s’han convertit en targetes Bon Àrea.
Des de Creu Roja conviden tothom qui vulgui ajudar a consultar diàriament el web o les xarxes socials de l’organització ja que es van publicant les necessitats que tenen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: