Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca recull els establiments que ofereixen servei de comanda i repartiment a domicili

Han activitat un web on es recullen els establiments que presten aquest servei i a través del qual es poden fer les demandes o donar-se d’alta si es vol oferir el servei.

L’Ajuntament de Vilafranca ha obert un espai web que recull informació dels establiments comercials de productes i serveis bàsics de la vila que ofereixen serveis d’encàrrec per a comandes a recollir o a repartir a domicili, davant la situació de confinament amb motiu de l’emergència sanitària per Coronavirus-COVID19.
En el web https://comercimercats.vilafranca.cat/serveis-de-comanda-i-repartiment-domicili-destabliments-i-serveis-basics ja hi ha més de 40 establiments recollits de tot tipus: productors de la terra, paradistes dels mercats municipals, i comerços de diferent tipologia.
Els establiments que s’hi vulguin afegir han d’omplir un senzill formulari a través d’un enllaç en aquest mateix web.
Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol facilitar a la ciutadania, especialment a aquelles persones que formen part de col·lectius de risc, el fet de poder adquirir productes de primera necessitat sense haver de sortir de casa i, alhora, ajudar el comerç local en aquests moments tan complicats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: