Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Rússia premia l’audiovisual “DO Penedès 2.700 anys d’història”

Rússia premia l’audiovisual “DO Penedès 2.700 anys d’història”

La peça, realitzada per la productora audiovisual Punt TV, transmet la tradició vitivinícola de la DO Penedès.

L’audiovisual ha sumat un nou reconeixement internacional. El vídeo corporatiu de la DO Penedès realitzat per la productora de Vilafranca ha estat reconegut com a millor curtmetratge documental del Eurasia International Monthly Film Festival de Rússia. La peça és el resultat d’un projecte treballat al detall, per tal de transmetre l’herència i el patrimoni vitivinícola del Penedès. Un territori que es caracteritza pel cultiu de la vinya i l’elaboració de vi, però també per paisatges que enlluernen als visitants i productes d’alt prestigi a nivell internacional.
El vídeo neix després de la presentació d’una nova estratègia per la DO Penedès a inicis del 2018. Els eixos de treball lligaven amb el llegat vitivinícola i la potenciació de l’alt nivell dels vins Penedès. Sota aquesta premissa, Punt TV va començar a crear el projecte audiovisual. Després de més d’un any de feina per a trobar els escenaris i elements propis i singulars del Penedès, el resultat és un vídeo que sintetitza la personalitat del territori penedesenc i el seu patrimoni vitivinícola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: