Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les esglésies quedaran tancades també a partir d’ara fruit de la crisi del coronavirus

Les esglésies quedaran tancades també a partir d’ara fruit de la crisi del coronavirus

Es continua oferint per el canal de youtube de les parròquies de Vilafranca la missa a les 8 del vespre; i s’han suprimit totes les celebracions exequials tant en esglésies com al tanatori.

Donada la delicada situació en què ens trobem, i seguint les indicacions del bisbat de Sant Feliu de Llobregat, continuen suprimides les misses, actes de culte i totes les activitats pastorals de les parròquies; i a partir d’ara també les esglésies resten tancades.
Recordem que de dilluns a dissabte se celebra la missa a la capella del Santíssim a porta tancada i sense fidels, a partir de les 8 i 10 minuts del vespre. Aquesta missa es pot seguir en directe a través del canal youtube al qual es pot accedir directament des del web de les parròquies de Vilafranca. El diumenge es recomana seguir la missa per televisió.
Pel que fa a les exèquies, també s’han suprimit totes les celebracions exequials, tant a les esglésies com als tanatoris. És per això que les parròquies ofereixen a les famílies poder celebrar les exèquies cristianes pel seu familiar difunt més endavant, així com la missa funeral dels dilluns quan sigui possible celebrar-les. Si alguna família ho desitja, també es pot recordar la persona difunta en alguna de les misses que se celebren a porta tancada cada vespre.
Finalment, sobre els oficis de Setmana Santa, properament es donaran a conèixer els horaris de les celebracions que tindran lloc a la basílica a porta tancada i sense fidels, per tal de poder-les seguir per internet; així com també els horaris de les retransmissions televisives d’aquestes cerimònies pròpies de la Setmana Santa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: