Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cossos de seguretat han mostrat el seu suport als professionals del Ricard Fortuny

De la mateixa manera que fa pocs dies es va fer a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, aquest dimecres a la nit va tenir lloc a davant del centre sociosanitari Ricard Fortuny un emotiu homenatge.

Es va fer un reconeixement policial, com el que es va fer a l’Hospital Comarcal, per donar un suport moral al personal sanitari que està treballant en aquest centre. Els treballadors del Ricard Fortuny estant donant tot el que poden per cuidar els seus pacients, uns pacients amb els que s’estableix una relació molt estreta.
Aquest dimecres a les vuit del vespre membres de les policies locals de Vilafranca, Sant Sadurní, Santa Margarida i els Monjos, Vigilants d’Olèrdola, del Cos dels Mossos d’Esquadra i també de la Guàrdia Civil van fer acte de presència davant el Ricard Fortuny, sense fer un ús excessiu de la sirena, per no causar molèsties als malalts, però sí amb les llums de les sirenes i amb l’aplaudiment mutu. Darrera la reixa de la porta d’entrada del centre hi havia un bon grup dels professionals sanitaris homenatjats i emocionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: