Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Vinseum acull un acte solidari del vi català en benefici de l’autisme

El Vinseum acull un acte solidari del vi català en benefici de l’autisme

L’acte “Catalunya entre Copes: Brindis Final” posa punt i final al projecte solidari a favor de l’autisme organitzat per Wine Aspects a través del que s’han tastat vins des les 12 DOs de vi catalanes.

L’esdeveniment tindrà lloc el 28 de març de sis de la tarda a les nou de la nit a la Capella del Vinseum de Vilafranca. Es podran tastar tots els vins dels cellers i DOs que han col·laborat en el projecte, realitzant així un recorregut per les diferents zones vitivinícoles catalanes, i es podran maridar amb formatges i embotits de referència.
La recaptació total de l’acte de clausura, així com la de les 12 sessions formatives de tast que s’han realitzat durant els darrers mesos, anirà íntegrament destinada a l’Associació Autisme amb Futur.
Aquesta entitat està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i el Penedès amb fills i filles diagnosticats amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), un trastorn del neurodesenvolupament
infantil que condiciona, principalment, les competències habituals de l’ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones. Diverses organitzacions referents de la comarca s’han adherit a la iniciativa i col·laboren desinteressadament per donar suport a la causa de l’autisme. Les entrades es poden adquirir a www.wineaspects.info.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: