Dissabte, 17 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cursos ‘Wine Aspects’ nascuts al Penedès arriben ara arreu amb la formació telemàtica

Wine Aspects és una formació que ofereix la possibilitat d’aprendre anglès centrant- se en el lèxic específic del món de vi. Ara amb la formació telemàtica aquesta iniciativa arriba arreu del món.

La situació de pandèmia ha obligat a repensar moltes ofertes formatives, que s’han hagut d’adaptar a les restriccions i limitacions per oferir cursos presencials i al mateix temps poder subsistir en uns moments complicats. És el que han fet a la St Paul’s English Academy, amb seu a Vilafranca, que ha adaptat els seus cursos d’anglès centrats en els món del vi, per que siguin atractius i accessibles a través de les xarxes socials i les eines telemàtiques.

Sota el nom de ‘Wine Aspects’ és una aposta que fa 10 anys van iniciar, però que ara davant les situacions de confinament i restriccions de mobilitat i formació presencial, ha pres encara més força a través d’uns cursos telemàtics que reforcen l’aposta d’aprendre anglès especialitzat en el sector vitivinícola. Andrew Ashurst.

Han fet una aposta per cursos de formació en blocs de curta durada i reforçant les eines que permeten i faciliten la comunicació amb els alumnes i l’intercanvi d’informació entre alumnes i docents. Una formació que pretén facilitar amb aquesta adaptació a les actuals circumstàncies arribar al màxim d’usuaris i que ha permès també exportar aquesta iniciativa nascuda al Penedès arreu del món.

Una proposta que ha d’anar creixent i desenvolupant-se amb la incorporació de tastos de vins virtuals i tallers monogràfics a través de la plataforma telemàtica assegurant mantenir la qualitat dels cursos i l’interès dels alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: