Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Wine Aspects dóna els beneficis de Catalunya entre Copes a Autisme amb Futur

Wine Aspects dóna els beneficis de Catalunya entre Copes a Autisme amb Futur

El centre de formació idiomàtica de vi amb seu a Vilafranca Wine Aspects ha fet una donació de 570€ a l’associació Autisme amb Futur fruit del projecte solidari Catalunya entre copes.

Aquesta iniciativa va consistir en una sèrie de formacions de tast benèfiques dedicades a les 12 Denominacions d’Origen de vi de Catalunya amb l’objectiu d’apropar la cultura del vi del territori per una bona causa. Els beneficis d’aquests tasts, que van ser un èxit de públic, s’han destinat en la seva totalitat a la causa de l’autisme.

Autisme amb Futur està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i el Penedès amb fills i filles diagnosticats amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), un trastorn del neurodesenvolupament infantil que condiciona, principalment, les competències habituals de l’ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: