Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní aprova crear una cooperativa de servis amb suport de l’administració local

Sant Sadurní aprova crear una cooperativa de servis amb suport de l’administració local

El ple aprova la moció que presentava la CUP sobre aquesta qüestió, per tal de regularitzar i combatre la precarietat d’alguns sectors, com els serveis de neteja o d’assistència domiciliaria.

A l’espera que en les properes setmanes es convoqui el ple per presentar la proposta de pressupost municipal per a l’exercici 2020, dimarts de la setmana passada es va celebrar sessió de ple a Sant Sadurní.
A la primera part es van aprovar per unanimitat les pròrrogues del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya pel desenvolupament durant aquest any dels programes de borsa i mediació de lloguer social.
El consistori també va donar suport unànime a l’aprovació inicial de les contribucions especials per les obres d’urbanització del passatge Santa Eulàlia. Aquesta actuació es preveu que pugui començar a l’estiu i tindrà una durada aproximada de sis mesos. L’Ajuntament assumirà el 90% del cost de l’obra, i el 10% restant la vintena de veïns de la via.
En el torn de les mocions, la CUP va aconseguir el suport dels grups d’ERC, el PSC i Sant Sadurní en Comú per a la creació d’una cooperativa de serveis que compti amb el suport de l’Ajuntament. La proposta, que cerca l’objectiu de regularitzar i combatre la precarietat d’alguns sectors, com els serveis de neteja o d’assistència domiciliaria, va recollir les esmenes plantejades des d’ERC. Junts x Sant Sadurní i el PP s’hi van abstenir.
Per unanimitat, tots els grups van donar suport a una moció del PSC en què sol·licitava a les administracions millores en matèria de seguretat a la BP-2427, que connecta el cinturó de Ronda amb l’entrada i la sortida a l’AP-7, recordant les situacions de risc que ja s’hi han produït.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: