Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Astrid Barqué imparteix un taller de receptes depuratives al Mercat de la Carn

Les receptes eren bàsicament cremes amb predomini de verdures verdes

L’especialista en cuina saludable, Astrid Barqué, ha fet un parell de sessions als mercats de Vilafranca per ensenyar a fer receptes per depurar el nostre organisme. El segon dels tallers, i més recent, el va impartir el passat dijous al Mercat de la Carn i en ell ensenyava a cuinar cremes depuratives. Anteriorment havia fet una primera sessió centrada en els sucs verds, les infusions i els brous.
Els plats o dietes depuratives serveixen per eliminar les toxines que s’han acumulat al nostre cos, sobretot en èpoques d’excessos com serien el Nadal o les vacances d’estiu.
L’Astrid Barqué va cuinar tres receptes depuratives, totes elles amb les verdures verdes com a predominants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: