Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Amics Joan Petit és l’entitat beneficiària de la Nit Solidària 2020 del Rotary

Aquesta setmana s’ha presentat la 15ª edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca.

En aquesta edició l’entitat beneficiària serà la Fundació Amics Joan Petit, Nens amb Càncer, que dedica els seus esforços a l’atenció als afectats directa i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia.
La presidenta del Rotary Club, Maria Josep Tuyà, ha destacat que la Nit dels Rotary és una de les iniciatives solidàries més destacades de la comarca. Molt sovint dedica esforços a entitats de la comarca, pe`ro en aquest cas s’ha escollit un projecte de país.
El president de la Fundació Amics Joan Petit, Joan Torner, s’ha mostrat molt content d’haver estat escollits com a entitat beneficiària enguany.
El projecte concret serà la recerca de teràpies per a tumors cerebrals infantils.
El tradicional sopar solidari tindrà lloc el 5 de juny al Casal de Vilafranca tot i que com en anys anteriors, diverses entitats esportives de la comarca celebraran activitats solidàries durant els mesos previs. La 15ª edició de la Nit Solidària coincideix amb el 20è aniversari de la Fundació Amics Joan Petit, que enguany celebra el seu torneig d’hoquei solidari a Vilafranca, així com altres activitats paral·leles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: