Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 17a Nit Solidària del Rotary serà per l’Espiga i se celebrarà el 27 de setembre

Un dels actes solidaris més importants del Penedès, La Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca, presenta novetats en la seva dissetena edició.

Organitzada pel Rotary Club en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca passa a celebrar-se al setembre, després de diverses edicions celebrant-se els mesos de maig o juny.

Enguany se celebrarà el divendres 27 de setembre amb l’objectiu d’aconseguir encara més participació. Una altra gran novetat serà el retorn de la Marató amb Penedès Televisió, un acte que ja es va celebrar el 2008 també a benefici de l’Espiga, i que enguany se celebrarà en directe des de la Societat La Principal – El Casal en el transcurs del sopar solidari, amb actuacions musicals i entrevistes d’usuaris i familiars de la Fundació de l’Espiga on el públic podrà fer donacions a través de trucades telefòniques. Segons el membre del Rotary Club de Vilafranca, Joan Tarrada, l’objectiu d’aquesta edició és donar a conèixer la gran tasca que l’Espiga desenvolupa dia a dia al territori.

La directora gerent de l’Espiga, Montserrat Roca, ha donat les gràcies per ser escollits com a entitat beneficiària i l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, ha destacat el pes dins la societat tant del Rotary Club Vilafranca com de la Fundació l’Espiga, dues entitats que sempre estan innovant i tirant endavant projectes.

Les entrades per assistir a la Nit Solidària es posaran a la venda en breu a un preu de 85€.
L’acte s’iniciarà a les 8 del vespre amb un sopar solidari. A les 10 de la nit, la vetllada es transformarà en un espectacle en format de programa televisiu retransmès per Penedès TV on hi actuaran diversos artistes del territori i s’entrevistaran usuaris i familiars de la Fundació de l’Espiga. Conduït pet l’humorista Jordi LP i la seva filla Lorena i hi col·laboraran de forma altruista artistes com David Palau, Nacho Romero, Nanda Quiroz, Koren, Babamala, el combo de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, Xavi Diaz i Anna Roig. Durant el programa s’hi podran fer aportacions econòmiques a través de trucades telefòniques i es faran connexions a l’espai de trucades i al nou pavelló esportiu de la Fundació l’Espiga on se celebrarà un petit acte esportiu. Per la seva banda, el president del Rotary Club de Vilafranca, Josep Ramon Rodríguez ha explicat que amb iniciatives com aquesta treballen perquè ‘surtin a la llum les realitats que viu molta gent que mereix viure en dignitat’.
La Fundació l’Espiga té una àmplia trajectòria dins del teixit social del Penedès i el Garraf. En l’actualitat compta amb 140 professionals i 1.600 usuaris entre els diversos serveis que ofereix: acolliment residencial, servei d’atenció precoç als infants, centre de dia, escola de necessitats educatives especials, centre ocupacional o servei a persones cuidadores.
Romero ha ofert tot el suport de l’Ajuntament i de Penedès Televisió en aquest nou format i ha fet una crida a la participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: