Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Col·lectiu ARTS3 presenta “El discret encant de les portes” a la sala dPAS de l’Escorxador

El Col·lectiu ARTS3 presenta “El discret encant de les portes” a la sala dPAS de l’Escorxador

Es tracta d’una mostra de 22 fotografies amb la porta com a temàtica, i que en recull les diferents visions i estils que encara avui dia es poden veure en carrers i edificis d’arreu.

L’exposició consta de 22 fotografies, que estaran exposades fins al 7 de març a la Sala dPAS de l’Escorxador. ARTS3 és un col·lectiu de persones unides per la seva dedicació i devoció a l’art, en les diferents modalitats com pintura, fotografia, escultura i dibuix entre altres.
Organitza grups de treball, on es planifiquen visites culturals, exposicions, tallers, conferencies i  cursos. Posen en comú els seus treballs a fi d’enriquir-se els uns als altres i de ser més crítics amb la seva obra, proposen i escullen els temes per les properes exposicions com és el cas que ens trobem en aquesta mostra.
Les portes formen part dels habitatges des dels seus inicis, com proven per exemple les pintures egípcies. Al llarg dels segles podem veure com cada època ha marcat un estil arquitectònic propi. El que ha interessat fotogràficament al col·lectiu ARTS3 ha estat copsar el pas del temps i donar rellevància a aquella imatge que ha passat desapercebuda per la majoria i cercant l’ànima dels objectes o persones retratades a través de la càmera.
ARTS3 va escollir el tema de les portes perquè ofereix moltes possibilitats. Cadascú ha volgut aportar una visió diferent. De portes n’hi ha de riques, de pobres, de velles, de noves, d’estils arquitectònics diversos.
La Sala dPas, situada a la segona planta de l’edifici de l’Escorxador a Vilafranca, es pot visitar de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 dels vespre; i els dissabtes de 10 del matí a 1 del migdia.
La inauguració serà aquest divendres a les 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: