Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu ARTS3 presenta ‘El discret encant de les portes’ a la sala dPAS de l’Escorxador

L’exposició consta de 22 fotografies que estaran exposades fins al 7 de març a la Sala dPAS de l’Escorxador.

ARTS3 és un col·lectiu de persones unides per la seva dedicació i devoció a l’art, en les diferents modalitats com pintura, fotografia, escultura i dibuix entre altres. El col·lectiu va sorgir de l’anomenada «universitat de l’experiència» del programa de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

A ‘El discret encant de les portes’, els i les artistes plantegen el simbolisme d’aquest element. El que ha interessat fotogràficament al col·lectiu ARTS3 ha estat copsar el pas del temps i donar rellevància a aquella imatge que ha passat desapercebuda per la majoria i cercant l’ànima dels objectes o persones retratades a través de la càmera.

La Sala dPas, situada a la segona planta de l’edifici de l’Escorxador a Vilafranca, es pot visitar de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 dels vespre; i els dissabtes de 10 del matí a 1 del migdia.
La inauguració va tenir lloc el divendres passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: