Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fotografia protagonitza la proposta expositiva a Palmadotze fins al mes de maig

El jove fotògraf David Mocha exposa les seves obres que es complementen amb les dels pioners de la fotografia estatal Gabriel Cualladó i Paco Gómez.

Dissabte s’inauguraven les dues exposicions que es podran veure en aquesta galeria fins el 8 de maig, i que se centren en mostrar les obres de tres fotògrafs que es complementen entre ells. D’una banda, a la sala principal es pot veure la proposta més actual de David Mocha titulada ‘Paradís’, i en l’espai annexa una selecció dels treball de dos dels pioners de la fotografia a l’estat espanyol com són Gabriel Cualladó i Paco Gómez sota el lema de ‘Temps en blanc i negre’.

David Mocha és un fotògraf tarragoní que acostuma a treballar sobre el paisatge i el territori, reflexionant en la seva relació i com interactua amb les persones i l’entorn. En aquest cas fotografiant jardins i personatges, per acostar-se a la idea d’un lloc idíl·lic, que potser no ho és tant com sembla.

D’altra banda, Chantal Grande que és presidenta la Fundació Fòrum, comenta que les dues exposicions es complementen i permeten un diàleg entre les fotografies actuals de Mocha i les de finals del segle passat de Cualladó i Gómez. A ‘Temps en blanc i negre’ es recullen algunes de les seves obres que van ser pioneres de la fotografia a l’estat, i que són un contrapunt a l’exposició de Mocha.

Ambdues exposicions es poden visitar a la seu de Palmadotze, a Santa Margarida i els Monjos, fins el dia 8 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: