Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala dels Trinitaris acull una exposició sobre el món de l’aigua del fotògraf Pere Pascual

El fotògraf Pere Pascual ha inaugurat als Trinitaris el seu treball ‘Marca d’Aigua’ que té com a punt de partida i eix temàtic el moviment, la llum i el so de l’aigua.

Es una exposició videogràfica en la que l’element aquàtic és el protagonista de totes les peces exposades. El so, però, també juga un paper cabdal a les obres.L’artista va decidir titular el conjunt del recull amb el nom de ‘Marca d’Aigua’ i és aquesta watermark la que agrupa i defineix els diferents collages visuals i el moviment de l’aigua, la llum, l’ombra i el so conviuen a les peces sense cap mena de jerarquia.

Per altra banda, també el temps és un element essencial. Cada peça és una obra del temps i és la mà creadora del temps la que ha modelat cadascuna de les obres. Pascual va començar a treballar en aquest projecte fa tres anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: