Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival Barnasants torna a l’Alt Penedès amb actuacions a Vilafranca, Gelida i Sant Llorenç

El Barnasants arriba a la seva 28ena edició , i serà el cinquè any en que Vilafranca acollirà actuacions dins del cicle. Anna Roig, Quimi Portet, Gabriel Kazz i Oriol Casal protagonitzen el cartell.

Aquesta setmana s’ha presentat a la comarca l’edició d’aquest 2023 del Barnasants que tornarà a tenir presència a la comarca amb actuacions a Vilafranca, Gelida i Sant Llorenç d’Hortons amb un total de cinc concerts en el marc de la seva 28ena edició.

Ricard Rafecas, regidor de Cultura, recorda que serà el cinquè any que Vilafranca participa en aquest festival. Des del seu punt de vista és important ja que facilita la programació d’activitat cultural descada a Vilafranca, i permet també donar a conèixer talent local com és el cas del vilafranquí Oriol Casals.

El 26 de març Anna Roig presentarà el seu últim disc ‘Aportar bellesa al món’ l’Auditori a les 7 de la tarda. El mateix Auditori acollirà el 2 d’abril l’actuació de Quimi Portet, també a les 7 de la tarda. I finalment el 12 de maig a l’Espai Jove La Nau doble actuació d’una banda amb el vilafranquí Oriol Casal que presentarà ‘Tot o res’, i de l’altre de Gabriel Kazz amb el seu àlbum de debut.

Les entrades per aquests concerts es poden adquirir al web www.barnasants.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: