Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Entrem-hi ha format 146 alumnes l’any 2019, amb un èxit d’inserció del 62%

Entrem-hi ha format 146 alumnes l’any 2019, amb un èxit d’inserció del 62%

S’han fet una dotzena d’accions formatives, amb més de 2.500 hores que han beneficiat 146 alumnes, dels quals un 64% s’han inserit laboralment.

En el marc de les accions de millora de la ocupació, el Grup Entrem-hi, ha realitzat durant el 2019 un total de 2.545 hores de formació, per a un total de 146 alumnes en una dotzena d’accions formatives per a persones amb malaltia mental, discapacitat intel·lectual i/o vulnerabilitat social.
Entrem-hi, grup cooperatiu d’inserció laboral, té com a objectiu principal promoure accions de millora de la ocupabilitat de persones amb vulnerabilitat social. Aquest darrer any s’han centrat en quatre eixos de treball. La formació prelaboral o d’iniciació al treball; la preparació a la formació certificada; les formacions professionalitzadores; i les formacions d’orientació laboral.
L’impacte de les accions formatives del Grup Entrem-hi al 2019 han permès formar-se a 146 persones de la Vegueria del Penedes, en un total de 2.545 hores lectives, realitzant 1.404 hores de practiques laborals en 12 empreses del territori. El 62 % dels participants de les pràctiques laborals ha assolit una inserció laboral.
En destaca la “Formació d’Operari/a d’Industria Alimentària”, que ha estat un èxit de participació i valoració i amb la que s’ha assolit un 88 % d’inserció a la finalització de l’acció formativa i les practiques. Aquests resultats reforçen l’aposta d’Entrem-hi per les formacions a mida, el contacte continu amb el teixit empresarial i creant xarxa amb les empreses i entitats del Penedès, detectant les seves necessitats i adaptant les formacions.
Empreses locals com Cafès Novell, La Granja Foods, Xarcuteries Anton, La Torre del Gall i Càrniques Massó entre d’altres han participat en aquesta accions formatives. Totes elles formen part de la Xarxa d’empreses i entitats Socialment Responsables del Grup Entrem-hi, sense les quals aquests èxits no serien possibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: