Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els geganters de Vilafranca volen incorporar nous membres a la colla

Els geganters de Vilafranca volen incorporar nous membres a la colla

La colla busca persones que tinguin ganes de fer ballar en Ferragut i l’Elisensa, amb compromís vers la colla i respecte per la dignitat de les peces.

La colla de Geganters de Vilafranca obre una convocatòria per incorporar nous membres per a fer ballar en Ferragut i l’Elisenda, uns dels gegants més antics de Catalunya. Les persones interessades poden ser tant homes com dones, han de ser responsables, seriosos i compromesos vers a la colla així com respectar la dignitat de les peces. És per això que es convoca a totes les persones interessades a formar part dels Geganters de Vilafranca el proper dissabte 25 gener, a les 7 de la tarda i dilluns 27 de gener, a les 8 del vespre a la plaça Lluís Via.
Per a qualsevol dubte cal posar-se en contacte amb l’adreça següent de correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: